Algemene voorwaarden

De onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die je met ons afsluit. Heb je vragen over onze algemene voorwaarden? Neem dan gerust contact met ons op.

Dit bieden we aan:

Op onze website bieden wij digitale producten aan.

Overeenkomst

  1. De overeenkomst komt tot stand op het moment dat jij als consument het aanbod aanvaard en aan de gestelde voorwaarden wordt voldaan.
  2. Nadat jij als consument het aanbod door bestelling via de website hebt aanvaard, ontvang je van ons een bevestiging per e-mail.
  3. Bij het aangaan van de overeenkomst laat je persoonlijke- en betaalgegevens achter. Wij behandelen deze gegevens met zorg en hebben passende beveiligingsmaatregelen getroffen zodat je jouw gegevens veilig aan ons kunt verstrekken.

Ben je niet tevreden?

  1. Ben je niet tevreden met een product? Stuur dan binnen 35 dagen na aankoop een email naar info@yellowfit.nl met een herroepingsrecht verzoek.
  2. Indien er gebruik wordt gemaakt van het herroepingsrecht storten wij het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug. Maar in ieder geval binnen 10 werkdagen na het ontvangst van het herroepingsverzoek.

Prijzen

  1. Alle prijzen op onze website zijn inclusief btw.

Klachten?

  1. Heb je een klacht? Stuur dan een mail info@yellowfit.nl.
  2. Klachten worden binnen 14 dagen in behandeling genomen.

Servicevoorwaarden

yellowfit.nl, hierna te noemen YellowFit, verleent u hierbij toegang tot www.yellowfit.nl publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen. YellowFit behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen. De informatie op www.yellowfit.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten.

Beperkte aansprakelijkheid

YellowFitspant zich in om de inhoud van www.yellowfit.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op www.yellowfit.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van YellowFit. In het bijzonder zijn alle prijzen op www.yellowfit.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. Voor op www.yellowfit.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan YellowFit nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij YellowFit. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van YellowFit, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is. Het is niet toegestaan webpagina’s of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video’s of interactieve applicaties) van www.yellofit.nl op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken, indien daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal.